Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
33
Ponedeljak 16.06.2014.
07:47

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Lider radikala, Vojislav Šešelj uskoro bi mogao da bude privremeno pušten na slobodu, a to će se znati već za nedelju dana, potvrdili su juče "Vestima" jedan od Šešeljevih pravnih savetnika, beogradski advokat Milan Terzić i Aleksandar najstariji sin Jadranke i lidera radikala.
Ponedeljak 16.06.2014.08:11
nemaju argumenata više,i ovo je pravni presedan u istoriji sudstva..držati nekoga 12 godina bez presude i bez jednoga jedinoga adekvatnog dokaza pokazuje slabost izikanog instrumenta amerike,pod nazivom haški sud
Ponedeljak 16.06.2014.08:21
Užas koliko su veliki zlikovci ti Zapadnjaci...nadam se da će Putin nastaviti da ih trpa dok im ne pokida &ulju!!! DAKO SE DESI ČUDO DA VOJA DOĐE NAPOKON SRBIJI, I DA USKORO RASTJERA OVE ZAPADNJAČKE SLUGE ŠTO UNIŽAVAJU NAS I BRATSKU RUSIJU-ODBIJAJUĆI SAVEZ SA NJIMA, NAŠIM JEDINIM SAVEZNICIMA!!!
Ponedeljak 16.06.2014.08:48
održao je lekciju iz pravosuđa pokondirenim haškim tikvama koji sebe nazivaju sudijama,pokazao čvrst stav i patriotizam,i pružio adekvatne dokaze za svako svoje obrazloženje...a oni svi njihovi svedoci koje su izveli,a izveli su ih u velikiom broju potučeni su do nogu u unakrsnom ispitivanju Voje..Jednom je pokazivajući nesposobnost haga Voja otkrio ime zaštićenog svedoka.toliko o ''haškom timu međunarodno pravnih stručnjaka''
Ponedeljak 16.06.2014.11:39
JUNAK JE ZASUŽIO SLOBODU PO SVIM OSNOVAMA . Ako neko kojim slučajem bude pitao ONE KOJI SU SE ZAKLELI NA VERNOS RADIKALIMA I ŠEŠELJU DA LI TREBA PUSTITI ŠEŠELJA SIGURNO DA ĆE BANDITI I LAŽOVI BITI PROTIV PUŠTANJA ŠEŠELJA . VERUJEM DA SE SNS MIŠEVI NIŠTA NEĆE PITATI I DA ĆE SRBIJA DOČEKATI JUNAKA KAKO TO I DOLIKUJE I KAKO JE TO ŠEŠELJ BRANEĆI SRBIJU ZASLUŽIO . DOBRO NAM DOŠAO VOJO .
Ponedeljak 16.06.2014.12:16
Dobri, ako Rusi zapucaju negdje na nekog ovim nemirrim vremenima...Vidjećeš kakav nered i anarhija bi ovdje nastao, ne više nego za šest mjeseci, pa bih volio tada da vidim ko će biti taj junak koji će Srbina nagovoriti da štiti dupe Zapadu(koji nas je unižavao i ubijao toliko puta) a da ne napravimo vojni savez sa Rusijom, jednom za sva vremena!?
Ponedeljak 16.06.2014.12:26
Od kada je On bio u vlasti, mnoge stvari su se promijenile i iskristalisale. Danas vidimo da Milošević, ne da nije bio jedan od gorih ljudi, već se sjajno i do zadnjeg dana borio protiv unutrašnjih i spoljašnjih neprijatelja koji su udruženi, snažno djelovali protiv interesa Srbije i naroda! Sve te NVO do javnih neprijatela koji se ne ukrivaju, kao Vuk Drašković, Veran Matić, i još oko stotinak osoba koje su sve slovom naveli nedavno u novinama...svi oni srpski Pavelići i temeljno rade na uništavanju srpska nacije!!!!
Ponedeljak 16.06.2014.21:03
Крив је што ти је Кеву кресну па данас њега видиш у Шпигли јел?Знам твоја кева је била ЗНГ дроља која је се продавала и међу четама и знг-ама!
Ponedeljak 16.06.2014.09:19
Dace bog da nam se Vojvoda konacno vrati jedini je on sa dva redovna fakulteta a ova bagra drug su zavrsili akultete za pare da nam se vrati i da konacno rastera ovu bagru koja igra kako zapad svira.ZIVEO NAM VOJVODA SESELJ
Ponedeljak 16.06.2014.08:11
Jedini je ostao dosledan do kraja. Branio je Srbiju, razvalio i ponizio Haški sud, to su činjenice, bravo majstore i dozivo 100 godina..Želim ti sve najbolje.
Ponedeljak 16.06.2014.08:47
U njegovom slučaju pravo je palo u vodu, ostake još samo da se vidi koliko jesu, ili nisu ljudi...
Ponedeljak 16.06.2014.10:22
www.youtube.com/watch?v=XnblesC58PE Желимо на слободу све Србе који су у затвору у Хагу.Желимо на слободу и Ратка Младића.Срби нису нападали већ су се бранили.Рат у Босни су почели муслимани пуцањем на Српску свадбу.Рат на Косово су почели шиптари убиством српске деце.Рат на Балкану су изазвали САД , НАТО и ЕУ.Желимо у Хаг да буду они који су изазвали рат.Зашто се не суди САД ??? Они су међу најачим на свету и само се праве важни.Шешељ и Слободан су победили Хаг. Пошто нису имали никаквих доказа против Слободана они су га убили.Зашто се и Шешељ разболео.Зато што су му у храну стављали све и свашта.Желимо све Србе на СЛОБОДУ.
Ponedeljak 16.06.2014.21:06
Јадо погледај минусе толико си вољен овде да АДМИН небрише коменте исплакао био се као дете и побегао од увреда.Дај Боже да уђе Америка у рат у Ираку па да опет страдају као досада,а теби сваки дан смртовнице стизале на пошту како ти твоја усташка браћа гину за Америку проклету.Дабогда вас џихадисти све побили и десило се још најмање сто 9/11.
Ponedeljak 16.06.2014.18:32
Gosp. vucicu i nikolicu, Obecaliste nekim ljudima da ce sve biti kako oni kazu. Zato su vam Seselja i sklonili a vam dali vlast! E sad, jedan krenuo u svadju sa oebs-om a drugi vuce prema rusiji! Znaci, niste ispunili zadatak a kazna stize avijonom i Holandije!!!
Ponedeljak 16.06.2014.20:17
Boze kad pogledam kolko Seseljevaca, cudo mi kako SRS nije imao vise od 1% glasova na izborima. Koje prolivanje suza, pa se cudimo sto je poplava. Koje kletve i zakletve, gde na svetu ima da je covek u zatvoru a da se stavlja prvi na listu i jos da komanduje iz Haga dok vojska sa bedzevima kune u skupstini. Pa ko bi poslusao Seselja da dvaput na dan menja misljenje i u skupstini i pravi budalu od sebe. Pogledajte gde je SRS bio sa Nikolicem i Vucicem, a gde je sad? Sad je se izlazilo sa Seseljem i Rusima, pa gde su zavrsili? Na 1%. Gledam kako se neki kunu u Rusiju, pa ta je politika propala, nema vise brace,kad smo se god grlili sa Rusima i pravili bracu od njih mi smo dobili po nosu.
Utorak 17.06.2014.03:52
Kako gde ima?. Pa kod tebe u EU, Seselju 12g traje sudjenje i jos ga nisu osudili, a u Hrvatskoj pravomocno osudjeni ratni zlocinac Branimir Glavas koji je na izdrzavanju kazne, na poslednjim je izborima u Horvatskoj bio nosilac liste HDSSB.a (njegova stranka). Njegovi jastrebovi ne skidaju njegove bedzeve sa odela, i kakav komentar imas na to?. Drugo, ajde me molim te prosvetli pa mi reci kad smo to mi (srbi), sta si ti neznam, ali aludiras na srbe, dobili od Rusa po nosu?.
Ponedeljak 16.06.2014.22:07
Ako se ovaj vrati donece u Srbiju samo haos,primitivizam,nekulturu,seljacko ponasanje na tv i u skupstini,uvrede,psovke,klevete,tuce itd.Napravice samo cirkus u Srbiji kakav je vec bio 90-tih.
Utorak 24.06.2014.17:44
Шешељ је жива легенда, а сви ови који га мрзе могу само да прихвате да пукну од муке.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)